Concerten

Afgelopen Lustrum Concerten

Echoes of Nature
105 jaar WSKOV

Afgelopen 7 & 8 Juni heeft de WSKOV spetterende Lustrumconcerten gegeven in de Stevenskerk in Nijmegen en in Junushoff Wageningen. Foto’s kunt u vinden via onze sociale media (te vinden onderaan of via de home-pagina).

Deze winter gaan wij verder met het Echoes of Nature project met nog twee winterconcerten in de planning, info komt rond September beschikbaar!

2024 is de 105de verjaardag van de WSKOV, daarom hebben we dit jaar een speciaal Lustrum programma met als thema “Echoes of Nature”. We blikken terug op de echo’s van ons verleden en passen onze toekomst aan om de natuur te ondersteunen.

Zoals onze muziek echoot in de kerk tijdens onze concerten, zo echoot onze geschiedenis door Wageningen. 105 jaar aan studenten in natuurwetenschappen die samen muziek maken vraagt om een feestje.

Onze leden kunnen uitkijken naar een feest samen met andere studentenorkesten uit Nederland, een dag vol masterclasses, een dag om het verleden te herleven samen met oud-leden en als kers op de taart een gala.

LUSTRUM CONCERT

We vierden de het begin van ons lustrum op 25 januari in samenwerking met Wageningen University & Research met een speciaal concert op de campus.

 

View our complete repertoire here!

 

 

EnglishDutch