Associaton

Wageningen Student Choir and Orchestra Association

Koor

Kom zingen bij de Wageningse Studenten Koor en Orkest Vereniging (WKSOV)! Naast samen musiceren is het ook de ideale manier om meer mensen te leren kennen. Bij het koor zijn alle stemgroepen welkom.

We repeteren elke donderdag van 19:30-22:00 in de aula op de Generaal Foulkesweg 1. Na de repetitie is er altijd nog een gezellige borrel.

Elk half jaar (1 seizoen) spelen we een nieuw repertoire, deze stukken oefenen we tijdens de repetities. Ook is er nog een repetitie weekend en natuurlijk de concerten op het eind!

Orkest

Het orkest repeteert elke dinsdag van 19:30 tot 22:00 in de aula op de Generaal Foulkesweg 1. Na de repetitie is er elke week een borrel met de leden die na de repetitie nog gezellig na willen kletsen.

Het orkest speelt elk seizoen een repertoire en een gezamenlijk stuk met koor.

Elk seizoen begint met twee open-repetities waarbij geïnteresseerden kunnen kijken en meespelen. Ongeveer halverwege is er een repetitieweekend. Ook zijn er elk seizoen twee gezamenlijke repetities met het koor. Elk seizoen wordt vervolgens afgesloten met twee concerten. Zie de agenda voor exacte data.